miércoles, septiembre 14, 2022

Fem fora la ultradreta espanyola

El 16 de març de 2019, Madrid va viure unes hores col·lapsada per una manifestació en contra de la dictadura que representen partits com el PP, Ciutadans o VOX i per la llibertat d'uns ciutadans presos per les seves idees polítiques.
Encara que des de Madrid ho volen fer passar per un reacció independentista, a la manifestació hi havia ciutadans andalusos, bascos ... de moltes comunitats espanyoles que es manifestaven contra les lleis antidemocràtiques com la Llei Mordassa, que també porta el seu premi en la persecució de rapers, escriptors ...
Una manifestació superior a la presentada a Barcelona, ​​fa tot just un mes, on ciutadans de tot Espanya es van manifestar a favor de la "Una, Gran i Lliure" i que estava representada per les principals caps d'aquests partits de la ultradreta espanyola que representen el PP, Ciutadans i VOX.
Només nosaltres els ciutadans podem canviar això i és el 28A a les urnes, expulsant als franquistes del Congrés, del Senat, de les comunitats autònomes, dels ajuntaments i amb aquestes manifestacions demanar 'un referèndum per la Republica o la Monarquia i que s'acceptin els resultats. I no seguir mantenint la Llei orgànica a la Successió a la Prefectura de l'Estat, que regeix des de 1968.
Visca la III República

No hay comentarios: